Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ







ΔΗΛΩΣΗ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ VS BANDERA

Σήμερα στις 15 Απριλίου 2014 η Νέα Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ δέχτηκε την πολεμική επίθεση από την πλευρά της Ουκρανίας.

Η ουκρανική ηγεσία, η οποία ήρθε στην εξουσία με ένα ένοπλο αντισυνταγματικό πραξικόπημα , έχει εξαπολύσει στρατιωτικές επιχειρήσεις στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, με την χρήση στρατιωτών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, μαχητών των παράνομων παραστρατιωτικών σχηματισμών και μισθοφόρων των ξένων ιδιωτικών στρατιωτικών εταιριών, χρηματοδοτούμενων από τις ΗΠΑ .

Με προσχηματικές, ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την ονομαζόμενη αντιτρομοκρατική επιχείρηση, στην πραγματικότητα κήρυξε τον πόλεμο εναντίον του λαού με την χρήση βαρέος στρατιωτικού εξοπλισμού και αεροσκαφών. Υποβλήθηκαν σε κίνδυνο οι ζωές των αθώων ανθρώπων. Από την κυβέρνηση του Κιέβου, είναι πιθανή η εφαρμογή μεγάλης κλίμακας βομβιστικών επιθέσεων στις πόλεις .

Έτσι, το φασιστικό καθεστώς στην Ουκρανία, υποστηριζόμενο και χρηματοδοτούμενο από τις ΗΠΑ και την Δυτική Ευρώπη, στην πραγματικότητα ξεκίνησε μια γενοκτονία του ρωσόφωνου πληθυσμού στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Η δημιουργία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα, η αναγκαιότητα της οποίας προέκυψε λόγω της πλήρους απώλειας της ουκρανικής κρατικής υπόστασης μετά το αντισυνταγματικό πραξικόπημα, για την προστασία των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών που ζουν στην επικράτειά της.

Με την πλήρη αυτοεπίγνωση, ως του τελευταίου εμποδίου στον δρόμο της καταστροφής της Ρωσίας από τον επιτιθέμενο εχθρό, ο λαός και ηγεσία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, η διοίκηση και το στρατιωτικό προσωπικό της Νοτιοανατολικής Περιοχής, δηλώνουν ότι ο επιτιθέμενος εχθρός θα λάβει αξιοπρεπή και άμεση αντίσταση.

Απαιτούμε από τους αντιδραστικούς κύκλους των ΗΠΑ και της Δυτικής Ευρώπης, που έχουν ευλογήσει τον μιλιταριστικό τρόπο λειτουργίας του Κιέβου, να πάψουν την επιθετικότητα, να πάψουν να υποστηρίζουν και να χρηματοδοτούν τις παράνομες "αρχές" της Ουκρανίας.

Κάνουμε έκκληση προς τον πολυεθνικό λαό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στους Ρώσους αδελφούς μας, στις αρχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας και προσωπικά στον Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν να δώσει διπλωματική, ανθρωπιστική και αν είναι δυνατόν στρατιωτική βοήθεια στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, να ενεργήσει ως εγγυητής της ασφάλειας της, με τον τιμωρητικό περιορισμό των αλαζόνων, με την αποκατάσταση της ειρήνης και της προσφοράς ενός ήρεμου εθνικού δημοψηφίσματος.

Ζητούμε από τον πολυεθνικό λαό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τους Ρώσους αδελφούς μας, την Κυβέρνηση και τον προσωπικά από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, να εξετάσουν την αναγνώριση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ως υποκείμενου του διεθνούς δικαίου, καθώς και τη σύναψη συμφωνίας σχετικά με την πολιτική , οικονομική και στρατιωτική συνεργασία.

Εμείς, ο λαός όλων των 180 εθνοτήτων του Ντονμπάς, - ρωσικός.
Ρωσικός στην γέννηση, ρωσικός στη ζωή και αν χρειαστεί στο θάνατο.
Ο Θεός είναι μαζί μας και η Ρωσία .
Ο εχθρός θα ηττηθεί .
Η νίκη θα είναι δική μας!


_

Δεν υπάρχουν σχόλια: