Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΟΒΟΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ




Η κατάσταση στα πολεμικά μέτωπα της Νέας Ρωσίας μετά τις προεδρικές εκλογές και τη νίκη του ολιγάρχη «βασιλιά της σοκολάτας» Πέτρο Ποροσένκο χειροτερεύει δραματικά.

Το ευρωατλαντικό ναζιστικό καθεστώς των ολιγαρχών του Κιέβου αποθρασυνόμενο από την ρώσικη αναποφασιστικότητα και την ημι-αναγνώριση του από τον Πούτιν, προχωρεί στη μέγιστη κινητοποίηση των στρατιωτικών του δυνάμεων και των τεχνολογικών πολεμικών πόρων του, κλιμακώνοντας τον πόλεμο κατατρομοκράτησης και εκμηδένισης που είχε ξεκινήσει στις πόλεις των ρωσοφώνων - Οδησσό, Ντνεπροπετροβσκ, Νικολάεφ, Χάρκοβο Μαριούπολη κ.α. - τσακίζοντας τη θέληση για αντίσταση του πληθυσμού.

Τώρα οργανώνει τη τρίτη φάση αυτή του πολιορκητικού στραγγαλισμού και της εξαπόλυσης των μεγάλων δολοφονικών επιθέσεων σε Ντόνετσκ, Λούγκανσκ, Σλαβιάνσκ και στην ευρύτερη νοτιοανατολική πλευρά, με σκοπό την ολοσχερή καταστροφή των πολιτοφυλακών του εθνικοαπελευθερωτικού λαϊκού κινήματος και βέβαια του άμαχου πληθυσμού με την μεγάλη πυκνότητα σαρωτικών βομβαρδισμών των κατοικημένων συνοικιών και περιοχών.

Μπροστά σε αυτή τη πραγματικότητα ο «ρεαλισμός» του Πούτιν διασχίζει ολοφάνερα τα όρια του καιροσκοπισμού. Πριν λίγο καιρό είχε δεσμευτεί δημόσια (ετήσιο Direct Line στις 17.4.2014) να υπερασπιστεί τα εκατομμύρια των ρωσοφώνων σε περίπτωση που υποστούν τον στρατιωτικό εξοντωτισμό από το ουκρανικό καθεστώς, καθώς είχε την εξουσιοδότηση της Δούμα να χρησιμοποιήσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Και είναι σαφές πως πριν από οποιαδήποτε ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Νοτιο-Ανατολική Ουκρανία ο Πούτιν για να βάλει φραγμό στην προϊούσα γενοκτονία στην Νοβορωσία θα μπορούσε κατ΄ αρχήν:

-Να διευκολύνει τη διακίνηση των μαχητών εθελοντών υποστηρικτών του κινήματος απελευθέρωσης.

-Να διευκολύνει τον αποτελεσματικό και μαζικό πολεμικό εξοπλισμό των δυνάμεων της ρωσόφωνης εξέγερσης κυρίως μέσω της Κριμαίας αλλά και αλλού.

- Να ορίσει μια Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων πάνω από τη Νοβορωσία για τα επιτιθέμενα πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, με την απειλή και εφαρμογή της στρατιωτικής δύναμης που περιλαμβάνει την κατάρριψη τους.

Αντί αυτών ο Πούτιν βραχυκυκλώνεται μέσα στην «πραγματιστική» στρατηγική της διαρκούς αναβλητικότητας που πρόσφατη εκδήλωσης της είναι η η απομάκρυνση των στρατευμάτων της Μόσχας από τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα. Φαίνεται μεταξύ των άλλων πως η άλλη όψη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα που είναι ο αναπτυσσόμενος αντιολιγαρχικός κοινωνικός αγώνας στη Νέα Ρωσία φοβίζει και τον ίδιο τον Πούτιν που «ισορροπεί» με επικίνδυνη αστάθεια μεταξύ των πατριωτικών δυνάμεων και της φιλελεύθερης πέμπτης φάλαγγας μέσα στο ίδιο το σύστημα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


( Γ. Κ.  27.5.2014 )



-


Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Alexander Dugin: DNR ενάντια σε Akhmetov,Poroshenko,Soros




Alexander Dugin


DNR ενάντια σε Akhmetov,Poroshenko,Soros

Οι προσπάθειες στην Λαϊκή Δημοκρατία Ντόνετσκ (DNR) αποκτούν θεμελιώδη σημασία.
Στο πρόσωπο της ολιγαρχίας λειτουργεί ως τέτοιος ο Αχμέτοβ. Στο πρόσωπο της κυβέρνησης της DNR -ο λαός.

Ποιος θα κερδίσει; Αυτή δεν είναι μια ερώτηση στατική.

Διότι μια νίκη του Αχμέτοβ θα θέσει τέλος στη Ρωσική Ανοιξη.

Μια νίκη της Λαϊκής Δημοκρατίας Ντόνετσκ με τη σειρά της θα σημάνει την απαρχή της οριστικής διάλυσης της ολιγαρχίας και στην ίδια τη Ρωσία. Στη σαπίλα και τη διαφθορά του χρήματος, στη τρομοκρατία των τανκς του Κιέβου και στους εκδικητές του «Δεξιού Τομέα».
Πιστεύω πως ο ρωσικός λαός οφείλει να υψωθεί στην πιο αποφασιστική μάχη κατά της εξουσίας του κομπραδόρικου κοσμοπολιτικού κεφαλαίου. Η ισχύς σε όλη τη Ρωσία – και στη Ρωσική Ομοσπονδία και στη Μεγαλύτερη Ρωσία πρέπει να ανήκει στο λαό. Ο λαός φορέας ενός Θεού ενάντια στην ολιγαρχία που βασίζει την κυριαρχία της στη σκοτεινή δύναμη του χρήματος. Το να είναι κανείς με τη μεριά του χρήματος είναι το ίδιο με το να είναι με τη μεριά του διαβόλου.

Πρόσωπα όπως ο Ιγκόρ Στρέλκοβ και ο Πωλ Γκουμπάρεφ - είναι πρόσωπα του ρωσικού μέλλοντος. Οι εκφραστές του Φρίντμαν, οι Αχμέτοβ, Ποροσένκο και Σόρος – είναι μοναχά του Μαμμωνά γκριμάτσες, του Αντίχριστου που βασιλεύει στο παρόν.

Alexander Dugin | VK (http://vk.com/duginag)


-

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η Χρυσή Αυγή στη Μόσχα και ο ΣΥΡΙΖΑ στη ... Ν.Υόρκη








Στον ένα πόλο, η Χρυσή Αυγή (Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, Ελένη Ζαρούλια κ.α. ) πάει στη Μόσχα σε πολύωρη συνάντηση με τον Αλεξάντρ Ντούγκιν, και δηλώνει πως «αποτελεί φυσικό σύμμαχο της Ρωσίας, καθώς αντιμάχεται την αμερικανική επεκτατική πολιτική» (Τύπος, 15-5-2014).


Στον άλλο πόλο, ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Αλέξη Τσίπρα επαναλαμβάνει δουλικά το «Ανήκομεν εις τη Δύσιν», καραμανλικό πρόταγμα του ολιγαρχικού στρατοπέδου: «Διότι ισχυρίζομαι και το λέω με όλη τη δύναμη της φωνής μου ότι η χώρα πράγματι είναι μια χώρα που ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην Ε.Ε., στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν αμφισβητείται» (Α.Τσίπρας, Αντένα 14.5.2014).


Τελικά για την αποκωδικοποίηση τέτοιων πολιτικών φαινομένων μεταξύ των άλλων ίσως μας χρειάζονται ξανά : ο Παναγιώτης Κονδύλης (η «ετερογονία των σκοπών» με τις αναπάντεχες εκτροπές στην κίνηση της ιδέας και της πολιτικής πρακτικής) και βέβαια ο Έγελος ( η «πανουργία της ιστορίας»).



-


Σάββατο 10 Μαΐου 2014

A. DUGIN: ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ




 Alexander Dugin

Μια είναι μονάχα η απάντηση: Δημοψήφισμα

Μια είναι μονάχα η απάντηση: Δημοψήφισμα. Αυτή είναι η Σωτήρια Πράξη. Κανείς δεν μπορεί να προσφέρει εγγυήσεις στους ανθρώπους αν δεν κατακτήσουν την συλλογική πολιτική υποκειμενικότητα. Με αυτές τις συνθήκες η κατάσταση παραμονής της περιοχής κάτω από το ενιαίο καθεστώς των Ναζί, με επικεφαλής την τρομοκρατική χούντα, είναι αυτοκτονία. Πολιτική Ανεξαρτησία - αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλιστεί το δικαίωμα στη ζωή σε όλη την Νοτιοανατολική Περιοχή. Μετά όλα τα άλλα μπορούν να επιλυθούν, σε μια πιο ξεκάθαρη ατμόσφαιρα. Τώρα το κύριο ζήτημα - Δημοψήφισμα. Μαζικά αύριο. Μετά τη σφαγή της Οδησσού και της Μαριούπολης .

Paul Gubarev: Χθες στην Μαριούπολη η χούντα του Κιέβου και πάλι δολοφόνησε ανθρώπους άοπλους. 9η του Μάη - Ημέρα της Νίκης - οι Ναζί πυροβόλησαν είκοσι πολίτες: τους συντρόφους μας και τους αστυνομικούς, που αρνήθηκαν να εκτελέσουν τις παράνομες διαταγές των αρχών. Τις τελευταίες εβδομάδες, το χάος στην Ουκρανία ανέρχεται στο επίπεδο της γενοκτονίας .

Σύμφωνα με βασικές πληροφορίες, τα τρέχοντα συμβάντα στην Μαριούπολη αύριο ή μεθαύριο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Ντόνετσκ. Η χούντα του Κιέβου ρίχνει όλες τις δυνάμεις της ενάντια στο Δημοψήφισμα μας, ώστε να μην επιτρέψει στους πολίτες του Ντονμπάς να εκφράσουν τη βούλησή τους. Οι φασίστες είναι αποφασισμένοι να μας σκοτώσουν, να χρησιμοποιήσουν τα τανκς για να μας φιμώσουν και να μην μας δώσουν την ευκαιρία να ελευθερωθούμε από την εθνικιστική κυβέρνηση τους.

Η χούντα του Κιέβου θέλει να καταστρέψει το Ντόνετσκ και να διαλύσει την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή. Έτσι, εκπόνησε το σχέδιο με την κατάληψη του κτιρίου να εξουδετερώσει την ψηφοφορία για το Δημοψήφισμα .

Η Πολιτοφυλακή του Ντονμπάς ενθαρρύνει όλους τους συντρόφους και τους υποστηρικτές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ να υπερασπιστούμε την Ανεξαρτησία και την Ελευθερία μας. Όλοι οι ενήλικες άνδρες που έχουν την εμπειρία της στρατιωτικής θητείας, θα πρέπει με την καρδιά τους και τη πίστη τους να πρωτοστατήσουν στην προστασία των αστικών εκλογικών τμημάτων.

Όλοι οφείλουμε να υπερασπιστούμε το Δημοψήφισμα μας στις 11 Μαΐου !

ΜΑΖΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ! ΜΑΖΙ - ΝΙΚΗ !

Alexander Dugin | VK (http://vk.com/duginag)


-


Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΝΤΟΝΜΠΑΣ / ΝΤΟΝΕΤΣΚ, MIROSLAV RUDENKO



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΝΤΟΝΜΠΑΣ / ΝΤΟΝΕΤΣΚ, MIROSLAV RUDENKO, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 11ης ΜΑΪΟΥ 2014, ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ.


«Τώρα ζούμε τη ζωντάνια του Δημοψηφίσματος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ. Ο λαός συμμετέχει ενεργά στην προετοιμασία του. Ο λαός μας παρουσιάζει ένα ενωμένο μέτωπο. Οι πολίτες του Ντόνετσκ θέλουμε όσο το δυνατόν συντομότερα, το διαχωρισμό από τη χούντα του Κιέβου, να ορίσουμε τη ζωή μας και προχωρήσουμε μπροστά. Ζούμε εντός μιας άμεσης στρατιωτικής επιθετικότητας και αισθανόμαστε πολύ έντονη πίεση από τον ουκρανικό στρατό. Όλα αυτά οι αρχές του Κιέβου και τα Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης τα κρύβουν από τους ανθρώπους.

Στις τρεις τελευταίες μέρες έχουμε δει μια τεράστια εισροή από εθελοντές που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη γη τους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πέρασαν από τη στρατιωτική θητεία, τον πόλεμο στο Αφγανιστάν. Μετά τα αιματηρά γεγονότα σε Οδησσό και Σλαβιάνσκ αφυπνίστηκαν. Αν πριν είχαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, τώρα έφτασε η ώρα για την πιο αποφασιστική δράση. Είναι κατανοητό ότι η σωτηρία βρίσκεται στα χέρια τους.

Υπό την Σλαβική οργανώθηκε τάγμα εθελοντών, ανθρώπων που εκφράζονται με την ενιαία πατριωτική ώθηση, όπου υπάρχει μια σιδερένια πειθαρχία.

Η πρόταση Πούτιν αρχικά μας προκάλεσε λίγη αμηχανία. Αλλά η χούντα απέρριψε την πρόταση και απέναντι στο κόσμο δεν πρόκειται να σταματήσει την τιμωρητική διαδικασία . Υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίσαμε να μην μεταθέσουμε την ημερομηνία του Δημοψηφίσματος. Οι πολίτες του Ντονέτσκ πρόθυμα θα διαπράξουν το πολιτικό κατόρθωμα και θα προσέλθουν στο Δημοψήφισμα της 11ης Μαΐου».



-